ULTRASEAL® XP

AKTIV POLYMER VANDTÆTNINGSMEMBRAN


BESKRIVELSE
ULTRASEAL® XP rummer XP-teknologi, der er den seneste innovation inden for aktiv vandtætning. Denne avancerede polymer-teknologi giver fremragende præstationsevne i.f.t. et bredt udvalg af jordkontaminanter, inklusive forhold med højt saltindhold. I modsætning til passive enlags-membraner sætter de selvforseglende egenskaber i den aktive XP-teknologi vandtætningsmembranen ULTRASEAL® XP i stand til at tætne mindre revner eller skader på membranen. Og, vigtigst af alt, det har vist sig at være effektivt under såvel hydrostatiske som ikke-hydrostatiske forhold.

ULTRASEAL® XP fungerer ved at danne en membran med lav gennemtrængelighed ved kontakt med vand. Ved hydratisering kan den ubegrænsede membran svelle mange gange sit tørvolumen. Når svelningen er begrænset af bagfyldning eller beton, er den kontrolleret, og der dannes herved en tæt og uigennemtrængelig vandtætningsmembran. Denne svelning kan tætne små betonrevner forårsaget af jordsætning og betonkrympning.

Når der støbes beton mod XP geotekstil-siden, danner ULTRASEAL® XP en stærk mekanisk binding. Den indeholder ingen flygtige organiske forbindelser (VOC) og kan installeres under næsten alle vejrforhold direkte på den nystøbte beton.

 

TEKNISKE DATA (pdf)

PRODUCT SHEET (pdf)

Copyright 2011 CETCO
Terms Of Use | Privacy Statement