Vi tilbyder løsninger til kommerciel, industriel og infrastrukturel konstruktion verden over.

Vi yder ekspertise i omdannelsen af mineraler og polymere til produktivitets- og ydelsesforbedrende teknologi. CETCO samarbejder med kunderne, så der udarbejdes langtidsholdbare løsninger lige fra teknisk problemløsning til on-site overvågning.

Vi understøtter infrastruktur verden over.

CETCO har i over 25 år udviklet holdbare løsninger til konstruktions-, borings- og miljøanvendelse. Vi leverer produkter og ekspertise til de stadigt voksende behov inden for infrastruktur verden over. CETCO har strategisk placeret mandskab, fabrikations- og forskningsfaciliteter, der sikrer, at vi kan tilfredsstille vores klienters behov. Støttet af vores eksperter både i laboratoriet og i marken kan du med ro i sindet være sikker på, at dit projekt forløber vellykket i hver en fase lige fra planlægning til færdiggørelse.

 

Opbygning af viden via teknologi

Kreativiteten der driver CETCO® inden for innovation, teknologi og driftsikkerhed kommer fra vores videnskabsmænd, forskere og fagingeniører, der på verdensplan samarbejder direkte med vores kunder. Den ekspertise og viden, der indhentes fra implementeringen af vores teknologi, sendes tilbage til vores forskning og udvikling afdeling, så denne gruppe via deres opfindsomhed kan forbedre og udvikle nye produkter.


CETCO har adgang til de mest avancerede forskningsfaciliteter verden over. Det er her, at de bedste forskere inden for deres felt arbejder på at skabe de mest innovative mineralske og polymere produkter. Vores afprøvnings- godkendelsesmetoder af vores teknologi har forårsaget, at universiteter og myndigheder er indgået i samarbejde med CETCO. Disse samarbejder har medført en bedre standard inden for industriel produktivitet samt ændringer i regler, hvilket har medført en mere sikker og renere verden. Vores trænings- og certificeringsprogrammer giver indsigt i fordelene ved vores teknologi og anvendelse for kunder på alle niveauer.


Vi sætter nye standarder og giver ro i sindet

CETCO kundesupport er grundlagt på fremsynethed og en dedikeret indsats på levering af vores standard. Ro i sindet. Vores tjenesteydelser dækker alle behov lige fra de tekniske krav til projektledelse og problemløsning. CETCO® kan hjælpe med til at planlægge og udføre dit projekt fra koncept til færdiggørelse.

Copyright 2011 CETCO
Terms Of Use | Privacy Statement