WATERSTOP® XP

EKSPANDERENDE FUGEBÅND MED XP-TEKNOLOGI TIL BETONSTØBESKEL

BESKRIVELSE
WATERSTOP® XP er et aktivt polymer-vandtætningsbånd med XP-teknologi, der har vist sig at være effektiv inden for et bredt udvalg af forurenede miljøer. Den aktive polymer i WATERSTOP® XP er udviklet til at give en konsistent positiv tætning af betonoverflader i fersk grundvand og i grundvand med meget højt saltindhold. WATERSTOP® XP er effektiv under såvel kontinuerlige som intermitterende hydrostatiske forhold. Ekspansionsevnen og smidigheden i WATERSTOP® XP giver også effektiv tætning af revner og er i stand til at fylde hulrum.

 

ANVENDELSESOMRÅDER
  •  Horisontale og vertikale ikke-bevægelige betonstøbeskel 
  • Støbning af ny beton mod eksisterende beton 
  • Omkring rør og andre mekaniske gennemføringer 
  • Omkring gennemføringer i betonplade eller-væg 
  • Hydrostatiske eller ikke-hydrostatiske forhold

 

WATERSTOP-RX®

EKSPANDERENDE FUGEBÅND TIL BETONFUGER

BESKRIVELSE
WATERSTOP-RX® er et hydrofilt fugebånd, der er beregnet til at standse vandindtrængning igennem pladsstøbte betonstøbeskel, idet det ekspanderer ved kontakt med vand, hvorved der dannes en positiv tætning mod betonen. Nøglen til WATERSTOP-RX®’s effektivitet er dets uovertrufne ekspansionsevne, der tætner og fylder hulrum og revner i betonen. WATERSTOP-RX® er en aktiv vandtætning, der er beregnet til at erstatte passiv PVC/gummivandtætning, og herved eliminere behovet for specialstykker, del-forme og sømsvejsning. WATERSTOP-RX® er afprøvet med succes af uafhængige testvirksomheder ved mere end 60 meter hydrostatisk vandtryk, under både kontinuerlig nedsænkning og periodiske våde/tørre-cykler. WATERSTOP-RX® leveres i to størrelser (se produkttabel). WATERSTOP-RX® 101 produceres i en rektangulær form med målene 25 x 19 mm. WATERSTOP-RX® 103 produceres i en rektangulær form med målene 15 x 10 mm. Selv om WATERSTOP-RX® har god modstandskraft mod mange kemikalier, er fugebåndet ikke beregnet til at blive anvendt som primært tætningsmateriale til støbefuger på beholdere, der opbevarer kemiske stoffer. Kontakt producenten vedrørende kemisk kompatibilitet for sekundære kemiske opbevaringsanvendelser. WATERSTOP-RX® er heller ikke et tætningsmiddel til dilatationsfuger; kontakt CETCO for anvendelse til dilatationsfuger.

 

ANVENDELSESOMRÅDER

Anvendelsesområderne omfatter både vertikale og horisontale ikke-bevægelige betonstøbeskel, nye såvel som eksisterende betonkonstruktioner, ujævne overflader og områder omkring gennemføringer igennem vægge, som f.eks. sanitets- og forsyningsrør. Desuden kan WATERSTOP-RX® tætne omkring gennemføringer, betonspunspæle og H-pæle i stål, der passerer igennem pladen. WATERSTOP-RX® fungerer under både kontinuerligt hydrostatiske og intermitterende hydrostatiske forhold. WATERSTOP-RX® -produkter er beregnet til armeret konstruktionsbeton med min. 20 N/mm² trykspænding. RX-101 er beregnet til beton med en tykkelse af 200 mm eller herover med to rækker af armeringsstål. RX-103 er beregnet til vertikal beton med en tykkelse af 150 mm eller mere, og horisontal beton med en tykkelse af min. 100 mm. RX-103 skal anvendes i beton med én række af armeringsstål, fortovskanter i beton, beplantningsvægge, fontæner og letvægts- konstruktionsbeton.

 

Copyright 2011 CETCO
Terms Of Use | Privacy Statement