CETCO producerer og sælger en bred vifte af Volclay Vandtætningsprodukter. Produktlinjen omfatter bla. VOLTEX®, VOLTEX® DS,  SWELLTITE®, VOLSEAL®, WATERSTOP-RX®, WATERSTOP® XP,  ULTRASEAL® XP og COREFLEX® XP.

 

Volclay Vandtætningsprodukter er hovedsageligt 'selv reparerende "med mulighed for at forsegle mindre revner i beton, og er ikke forbundet med de samme problemer som man ofte ser med traditionelle peel and stick membraner.

 

Voltex membranen , en prisbelønnet kombination af bentonits uovertrufne egenskaber kombineret med fleksibiliteten i polypropylen geotekstiler, er robust i byggeriet og meget modstandsdygtig overfor skader på byggepladsen. Voltex er enestående ved den 'automatiske' mekaniske binding til beton, ved afskaffelse af vand tracking , ved al slags vejr installation og i at kunne anvendes ved alle former for ru og ujævne overflader, herunder mellemgulvet vægge , sammenhængende / sekant hober og stål spunsvægge. På grund af sin lethed og hurtighed i installation, VOLTEX byder på betydelige besparelser i forhold til traditionelle vandtætningssystemer.

 

Volclay Vandtætningsprodukter/CETCO er kendt som førende indenfor vandtætning og millioner af kvadratmeter er blevet installeret i hele verden de sidste 35 år.

 

CETCO's forpligtelse til innovation, kvalitet , service og teknisk support er formelt anerkendt ved kvalitetscertificering i forskellige nationale og internationale standarder (herunder BBA Certification i overensstemmelse med BS 8102 : 2009 ).

 

CETCO Europe's BMG gruppe er i dag repræsenteret i over 60 lande.

 

Building Materials Group

 

Copyright 2011 CETCO
Terms Of Use | Privacy Statement